Galéria

Naše eventy

Golfový Turnaj Športových Osobností 2024

06.06.2024 - GRAY BEAR TÁLE

Nadácia Miroslava Šatana organizovala štvrtý ročník golfového turnaja na podporu zdravotne znevýhodnených detí. Turnaj, na ktorom sa predstavili osobností zo športového sveta aj verejného života sa konal 6. júna 2024 na Golfovom ihrisku Gray Bear na Táloch.

Marián Hossa Goodbye Game

18.08.2023 - ŠTADIÓN PAVLA DEMITRU TRENČÍN

Rozlúčka s profesionálnou hokejovou kariérou ako poďakovanie fanúšikom za podporu počas kariéry. Marián Hossa pozval na tento zápas svojich bývalých spoluhráčov a priateľov, s ktorými odohral niekoľko sezón nielen na domácom národnom ľade ale aj v zámorí.

Golfový Turnaj Miroslava Šatana 2023

15.06.2023 - GRAY BEAR TÁLE

Nadácia Miroslava Šatana organizovala tretí ročník golfového turnaja na podporu zdravotne znevýhodnených detí. Turnaj, na ktorom sa predstavili osobností zo športového sveta aj verejného života sa konal 15. júna 2023 na Golfovom ihrisku Gray Bear na Táloch.

Legendy sú späť

04.09.2022 -ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU

Naše hokejové legendy, vedení Ľubomírom Višňovským si skrížili hokejky s českými pod vedením hrajúcej legendy svetového hokeja Jaromírom Jágrom na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Jedinečná športová akcia bola zároveň aj charitatívnou. Časť z vyzbieraných peňazí pomohla deťom so zdravotným hendikepom.